Schia - nå i butikkene

Coop-pning-013908Ja du leste riktig. Vi kommer med vårt lille bidrag til innredning av dagligvarebutikkene i det ganske Sauherad.

I et samarbeid med lokalavisen Kanalen har vi laget en serie såkalte "shock-selgere", populært kalt avisstativ, som skal pryde lokalene til Kiwi, Coop, Joker Nordagutu samt veggene på bensinstasjonene YX Gvarv og Statoil Akkerhaugen. Dermed får vi vist frem noe av hva vi kan til alle handlende i Sauherad, også får vi lekt oss litt ekstra med den fantastiske tresorten Ask på kjøpet. Vinn-vinn med andre ord - så ta stativet i nærmere øyensyn neste gang du fyller på litt kaffe eller slår til på en bleieavtale.

Løsningen kan vi vel forsåvidt også skrive litt om:
Avisstativet er laget i heltre Ask. Byggeprinsippet er hentet fra kombinasjonen staffeli og det mer tradisjonelle avisstativet. Sammenføyningsmetoden brukt er tapp og sliss i bunnen av konstruksjonen. En sammenføyning som er både dekorativ og solid. Avisboksen er sinket sammen. Avslutningsvis har vi behandlet stativet med olje, og resultatet skal vi overføre til foto så snart det lar seg gjøre. Det første stativet skal på plass allerede kommende onsdag, deretter blir øvrige deler av handelstanden i Sauherad pyntet opp innen en til to uker.

Schia møbelsnekkeri

Nordagutuvn 1099

3820 Nordagutu

Epost: post@schiamobelsnekkeri.no

Tlf: 416 11 122

Org.nr: 987363169 MVA

Kontortid hverdager 8-16

Kan du tegne det kan vi lage det